Personvern

GDPR står for Genereal Data Protection Regulation, og formålet med lovgivningen er å verne personopplysninger i EU og gi innbyggerne mer kontroll over opplysningene sine. Ett sett regler for alle selskaper betyr også mer like vilkår for alle som driver virksomhet i EU. Personvernforordningen inneholder altså en masse krav til hvordan selskaper skal verne og behandle personopplysninger. Det gjelder både for Vivo og for vår kunder. På denne sidene kan du lese mer om hva vi gjør for å oppfylle den nye personvernforordningen – og hva du selv kan gjøre.

 

1 gang. pr. måned kjøres en automatisk gjennomgang av nettløsningen som skal hjelpe til å overholde GDPR lovgivingen. I praksis betyr dette at inaktive brukere slettes etter 2 år, nyhetbrevtilmeldte som er avregistrert etter 1 år slettes, ordre anonymiseres etter 5 år og fakturaer anonymiseres etter 5 år.

 

Vivo prioriterer beskyttelsen av personopplysninger. I det følgende beskriver vi hvilke data vi samler inn, når det skjer, og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Når vi samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger, overholder vi alltid alle relevante lovbestemmelser. Når du besøker våre nettstede på www.vivo.no aksepterer du at dine personlige data blir samlet inn, behandlet og brukt som beskrevet nedenfor.

 

Vær oppmerksom på at du i prinsippet kan besøke våre nettsteder uten å registrere deg. I slike tilfeller vil data om for eksempel søkehistorikk, navn på nedlastede filer, dato og tid, domenenavnet til den brukte tjenesteleverandøren, etc. bli lagret på serveren for statistiske formål, men disse dataene vil ikke bli koblet til din person. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler og loggfiler i retningslinjene for informasjonskapsler, coocies. Dine personopplysninger, inkludert spesielt navn, adresse, e-postadresse og betalingsdata, blir kun samlet inn hvis du avslører dataene frivillig til oss. Vi samler inn personopplysninger i følgende situasjoner: når du benytter deg av tilbudene våre eller bestiller tjenester så vel som i forbindelse med betalingstransaksjoner, når du åpner en kundekonto, når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, og / eller i forbindelse med forespørsler, klager eller tilbakemeldinger.

 

Du kan lese mer om vår behandling av dine personopplysninger i avsnitt 3 nedenfor.

 

1. Datakontrolleren
Databehandleren som samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger er: VIVO KRISTIANSAND AS,  Org.nr.: 920 591 191, Markens gate 9, 4610 KRISTIANSAND S. Norge, 

 

2. Sikkerhet
Vi har iverksatt passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å sikre et tilfredsstillende nivå av sikkerhet. Dermed vil vi gjøre vårt ytterste for å sikre kvaliteten og integriteten til dine personopplysninger når vi behandler dine personopplysninger. Når du besøker nettstedet vårt, kommuniserer du alltid med oss ​​via en kryptert tilkobling. Bruk av våre nettsteder etter at du har logget inn på kundeområdet (på https://vivo.no/logg-inn/) er alltid kryptert. Videre sikrer vi at vårt nettsted og andre systemer er beskyttet mot tap og ødeleggelse av dine data, samt mot tredjeparts uautorisert tilgang til dem og / eller endring eller distribusjon av disse.

 

3. Innsamling, behandling og bruk av personopplysninger
3.1. Personlig informasjon
Personopplysninger er all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person. For eksempel samler vi følgende personopplysninger om deg: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og alle grunnleggende data relatert til registrering og utførelse av en ordre for våre produkter og tjenester. Vi samler inn og bruker personopplysninger i forbindelse med funksjonalitetene og formålene beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personopplysninger til andre formål hvis vi har rett eller påbudt å gjøre det ved lov.

 

3.2. Brukes til markedsføringsformål Hvis du under registreringsprosessen gir deg ditt samtykke, vil vi bruke dine data til å informere deg om produkter, tjenester og kampanjer eller anbefale produkter og tjenester som kan være av interesse for deg. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til vår bruk av dine personlige data til markedsføringsformål. Uttaket ditt kan dreie seg om generelle markedsføringstiltak eller spesifikke individuelle markedsføringstiltak. Du kan trekke tilbake ditt samtykke på e-post til: support@smartweb.dk

Tilrettelagt av Mediekonsulenten.no og Reinertsen Dataservice